Yasin Korkmaz 56 Oluşturuldu: Aralık 29, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 29, 2017 Merhaba arkadaşlar.. Ben makinem ile nişan fotoğrafçılığı düşünüyorum Sizin görüşlerinizi alabilirmiyim Örneğin sahibinden'e reklam ver gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caglar.71 1 Aralık 30, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2017 gönderildi Bence sosyal medyayı kullanabilirsiniz ve kesinlikle tavsiye çok önemli maddi durumu sıkıntılı olan o kadar çok çift var ki onlara ücretsiz yada maliyetine is yaparak başlarsanız sonrasında tavsiye etmelerini söylerseniz kesinlikle müşteri potansiyeli artacaktık ve tabiki sosyal medya kullanımı da çok önemli ben kendi fotoğrafçımı tavsiye üzerine tutmuştum ofisi filan da vardi çok memnun kaldım tüm cevreme de önerdim gönderdim yanı deneyimsiz Kişiler pek tercih edilmez reklam yapmaktan ziyade yaptığınız isler sizin reklamınızı yapmalı diye düşünüyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Aralık 31, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 31, 2017 gönderildi @caglar.71 bey teşekkürler fikir için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın