İçeriğe git

ithalatçı mı? distribütör mü?

Özgür Can

Recommended Posts

Merhabalar, Arkadaşlar sizleri yine rahatsız ediyorum. Çok şükür elimdeki 3100'ü sattım. Şimdi sıra geldi 7200'ü almaya. 

1- Fiyat araştırması yaptım Distribütör garantili ürünler oldukça fazla minimum fiyatı sadece body olmak şartıyla 3800 TL'den başlıyor.

2- İthalatçı firmalarda ise bu fiyat yaklaşık olarak 600-700 TL düşüyor.

Sorularım;

1- İthalatçı garantili ürün alınır mı?

2- İthalatçı garantili ürün satan en sağlam firma hangisidir?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 05.01.2018 at 17:48, Özgür Can yazdı:

Sorularım;

1- İthalatçı garantili ürün alınır mı?

2- İthalatçı garantili ürün satan en sağlam firma hangisidir?

İthalatçı ürün alınırmı derken sonuçta ürün aynı üründür ancak işin içinde resmi bir garanti var ne kadarda getiren kişi garanti versede resmi distribütör garantisi kadar olmaz.

Sağlam firma diye bir terim kurmak yanlış olur. siz zaten bu işi 2 kategoriye ayırdınız garantiyi düşünmeyip almak yada garanti için resmi yoldan almak.

Benim fikrim garanti bir avantajmıdır hayır makinayi aldığınız ilk 15 dk yaptığınız genel bir testen fabrikasyın bir problem yoksa bitmiştir. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.