İçeriğe git

Nikon için lens adatörü yardım

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar

yurtdışında yaşıyorum ( isveç ) geçen elektronik çöplüğünde konica ar-135mm lens buldum ve üzerinde tek bir çizik bile yok Neyse ben Nikon d5300 makina kullanıyorum orta seviye bir fotoğrafçıyım bu lensi kendi kameramda kullanmak istiyorum internette adaptör ile kendi kamerama monte edip kullanabileceğim bilgiye ulaştım ancak hangi adaptör benim kameram için uygun olduğunu bulamadım binlerce lens adaptörü var ebay den sorunsuz alışveriş yapabiliyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

lensin mount kısmının fotoğrafını çekip atabilir misiniz? Muhtemelen Konica AR mount bir lens. Bu lensi makinenizde kullanmak için AR mount to Nikon adapter diye aratırsanızz satın almanız gereken lensin ne olduğuna ulaşabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın. Yanlış bilmiyorsam Nikon gövdeler manuel makinelerde sonsuza netleme yapmıyor. O yüzden kullanımı biraz sınırlı kalabilir. Netlemeyi uygun mesafede yapıp sadece o mesafeden çekim yapabiliyorsunuz. Yine de manuel lens denemesi,kullanması ve tecrübe etmesi güzeldir. Aşağıda paylaştığım adaptör sanırım size yardımcı olacaktır. 

https://www.amazon.de/Fotodiox-Pro-für-Konica-Linse/dp/B00CDS8V7G

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet konica ar mount olduğunu zaten yazdım verdiğin amazon sitedeki fiyat çok uçuk sonuçta adaptör  amacı elinde var olan farklı bir lensi kendi kamerana uydurmak buda lens maliyetini düşürmüş oluyor ayrıca kendi sitesinde bile 35$ iken burada 50€ gibi rakam ödemek aptallık bu marka dışında farklı bir firma üretmiyor mu binlerce lens adaptörü var ayrıca F mount yazıyor bu Frame tipi kameralar için mi demek istiyor ? Yardımların için tşk 

6 saat önce, hüseyin özdemir yazdı:

lensin mount kısmının fotoğrafını çekip atabilir misiniz? Muhtemelen Konica AR mount bir lens. Bu lensi makinenizde kullanmak için AR mount to Nikon adapter diye aratırsanızz satın almanız gereken lensin ne olduğuna ulaşabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın. Yanlış bilmiyorsam Nikon gövdeler manuel makinelerde sonsuza netleme yapmıyor. O yüzden kullanımı biraz sınırlı kalabilir. Netlemeyi uygun mesafede yapıp sadece o mesafeden çekim yapabiliyorsunuz. Yine de manuel lens denemesi,kullanması ve tecrübe etmesi güzeldir. Aşağıda paylaştığım adaptör sanırım size yardımcı olacaktır. 

https://www.amazon.de/Fotodiox-Pro-für-Konica-Linse/dp/B00CDS8V7G

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.