Bora URGANCI 0 Oluşturuldu: Ocak 10, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 10, 2018 Arkadaşlar nikonun 28-70 f/2.8 lensi hakkında bir bilgisi olan var mı internet üzerinden Türkçe kaynak bulamadım kullanan veya kullanmış olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Mayıs 11, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 11, 2018 gönderildi Normal lens işte çözünürlügu yüksek tavsiye ederim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mayıs 12, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 12, 2018 gönderildi (düzenlendi) ..... bulabildiğiniz yabancı blog sayfalarına eğer google chrome kullanarak bilgisayardan giriş yapıyorsanız mouse'un ters tuşu ile açılan pencerede "türkçe diline çevir" kısmını seçerseniz çatpat bir türkçeye çeviriyor. en azından genel geçer bilgiler edinebilirsiniz. bazen fiillerin çekiminden bambaşka sonuçlar da çıkabiliyor ama nadir. Mayıs 12, 2018 - neehot tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şenol Ustabaş 27 Mayıs 12, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 12, 2018 gönderildi (düzenlendi) Selam; Nikon 24-70 2.8 lensin eski versiyonudur.Optikleri 24-70 kalitesinde ve gövde yapısı tank gibidir.24-70' e göre AF hızı yavaştır. Bütçe müsait ise bu aralıkta 24-70 ilk seçenektir.Yabancı kaynaklı sitelerde bu lens hakkında daha önce bir araştırma yapmıştım. D800 ve D750 gibi gövdelerde nadirde olsa netleme problemlerinden ve Af motorunda meydana gelen arızalarından yakınılıyordu. Elektronik biraz şans işidir malum..Benim kullandığım lenslerin en genci 15 yaşında ve hiç sorun yaşamadım.24-70 ve 28-70 arasında ikinci elde fark 2000 tl civarında sanırım.Yukarıda kısaca artı ve eksi yönlerini yazdım.Asıl soru; iki lens arasındaki 2000 tl farka değer mi.? Tavsiye; bunun gibi 'old school ' tabir edilen lensleri alırken mutlaka karanlık bi ortamda bir fener veya ışık kaynağı ile lensin iki tarafından ışık tutarak optiklerini inceleyiniz. Kolay gelsin.. Mayıs 12, 2018 - Şenol Ustabaş tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın