Suha toktan 0 Oluşturuldu: Ocak 11, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 11, 2018 Arkadaşlar, malumunuz filtreniz kötüyse lensiniz ne kadar kaliteli olursa olsun sonuç hayal kırıklığı oluyor. Sorum şu: Kullandığımız kameranın hakkını hangi marka filtre verir? B+W mi, Nikon mu, Hoya mı, ya da başka hangi marka? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sadikbasal 12 Ocak 11, 2018 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2018 gönderildi b&w duyduğum ve okudupum kadarıyla en iyisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ocak 11, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ocak 11, 2018 gönderildi @Suha toktan bey, Sizin belirttikleriniz arasında benim sıralamam şu şekilde olurdu; 1. Hoya 2. B&W veya Nikon Ama paraya kıyarım ve bütçe problem değil diyorsanız; LEE filtre seti. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sadikbasal 12 Ocak 11, 2018 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2018 gönderildi @Sebahattin Demir hoya daha mı iyi b&w den ? ilk defa b&w yi 2.sırada gördüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ocak 12, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ocak 12, 2018 gönderildi Bütçe sıralamasıydı o @sadikbasal bey, Bütçe problem değilse zaten benim seçimimin ne olacağını belirtmiştim bir alt satırda; o da LEE. Ben Hoya, B&W ve LEE kullanıyorum. Bu benim seçimim, siz veya bir başkası için farklı olabilir. Ayrıca bu markaların çok değişik sınıflarda, değişik bütçelerde filtre modelleri var. Elma-elma şeklinde karşılaştırılmalı bunlar. Örneğin Hoya ve B&W Polarize karşılaştırması yapacaksanız PRO serisini baz alabilirsiniz, aralarında yaklaşık 1,5 kat fiyat farkı var, B&W daha pahalı. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ocak 12, 2018 gönderildi Paylaş Ocak 12, 2018 gönderildi @sadikbasal bey, param olsa alacağım tek marka HOYA @Sebahattin Demir beyin dediği gibi B&W fiyat olarak hoya filtrelerden yaklaşık 1.5 - 2 kat üstün LEE videoları izledim, eğer parasal sıkıntınız yoksa kesinlikle öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın