sezgin akkaya 0 Oluşturuldu: Ocak 15, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 15, 2018 Herkese selam olsun değerli arkadaşlar. Benim sorunum Almanya dan Nikon D5000 model bir makina geldi bunun içinde menülerde Türkçe dil desteği yok yazılımla bunu nasıl çözeriz yardımlarınızı bekliyorum teşekürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ocak 15, 2018 gönderildi Paylaş Ocak 15, 2018 gönderildi fİmware güncellemen gerekebilir Kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Ocak 15, 2018 gönderildi Paylaş Ocak 15, 2018 gönderildi Bildiğim kadarı ile yazılım güncellemeleri dil desteği sağlamıyor. İngilizce yada almanca kullanmaya devam edeceksiniz. O kadar da sorun değil, kısa sürede alışırsınız zaten. Gülerek kullanın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 15, 2018 gönderildi Paylaş Ocak 15, 2018 gönderildi Malesef güncelle veya sonradan makinelere dil desteği eklenemez üretim çıkışlı bazı yeni modellerde türkçe var ancak sizin kullandığınız model aşağıdaki dilleri destekliyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ocak 16, 2018 gönderildi Paylaş Ocak 16, 2018 gönderildi @sezgin akkaya bey, yanlış yönlendirmişim kusura bakmayın @Kemal Öztürk Turkoy bey dediğine ve araştırılan dil seçeneklerinde fabrika çıkışı olarak, makineye türkçe dil desteği yüklenmemiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın