berkkilic 0 Oluşturuldu: Şubat 8, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 8, 2018 Merhaba, 1 gün önce Nikon D5000 makine satın aldım. Aldığım gün netleme yapıyordu otomatik olarak deklanşöre yarım bastığımda, makineyi biraz kurcaladım bugün hiç bir türlü otomatik netlemiyor. Hangi ayarları kontrol etmeliyim? Ne yapabilirim? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Şubat 9, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 9, 2018 gönderildi @berkkilic hayırlı olsun. acaba hangi ayarları kurcaladınız ? belki de lensin a/m tuşunu a'dan m'ye getirdiniz. netlemeye çalışıyor da mı netleyemiyor yoksa hiç mi hareket yok? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
berkkilic 0 Şubat 10, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 10, 2018 gönderildi Sorunu çözdüm. Af-s af-a ayarını mf ye almışım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın