Ferhat Gül 0 Oluşturuldu: Şubat 12, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 12, 2018 Selamun aleyküm arkadaslar d5100 aldim ancak ayarlarda picture contril ayarla bastigimda bu secenek gecerli ayarlarla veya fotoğraf makinesi mevcut durumdayken kullanilamaz diyor ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Şubat 13, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 13, 2018 gönderildi @Ferhat Gül bey, Kameranızda BKT açık olabilir mi? HDR özelliği aktifse bu modlar çalışmaz diye biliyorum. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Şubat 13, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 13, 2018 gönderildi Bende D5100 kullanıcısıyım @Sebahattin Demir bey Eğer program modu Auto değilse, HDR çekim açılmaz... Eğer BKT açıksa, HDR aktif olmaz @Ferhat Gül bey ben böyle sorun ile karşılaşmadım, yaptıklarınızı açıklayıcı bir şekilde yazarsanız size yardımcı olabilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Şubat 14, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 14, 2018 gönderildi auto modda, scene modda, effect modda, flaşsız auto modda ise makineniz bu özelliği kullanamazsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın