Uguremre 0 Oluşturuldu: Şubat 17, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 17, 2018 Herkese merhaba. Nikon d5600 kameramda kullanmak üzere ML-L3 kızıl ötesi uzaktan kumanda aldım fakat bağlantıyı bir türlü gerçekleştiremedim. Yardımcı olabilecek kimse var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Şubat 18, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 18, 2018 gönderildi @Uguremre Bey, D5100 sahibi olduğum için; Deklanşör moduna girin Tek kare Sürekli Otomatik zamanlama Gecikmiş uzaktan kumanda Hızlı uzaktan kumanda Sessiz deklanşör modu Var. Eğer butona basıp 2 3 5 saniye sonra çekmesini istiyorsanız " Gecikmiş uzaktan kumanda " Butona basıp hemen çekmek istiyorsanız " Hızlı uzaktan kumanda " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uguremre 0 Şubat 20, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 20, 2018 gönderildi Menüde uzaktan kumanda mevcut değil. Onları kontrol ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Şubat 20, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 20, 2018 gönderildi @Uguremre bey, sanırım 5200 ile menüler aynı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Şubat 23, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2018 gönderildi ürünün d5600 ile uyumluluğunu listeden bulamadım. https://www.nikonusa.com/en/nikon-products/product/remote-cords/ml-l3-wireless-remote-control-(infrared).html#tab-ProductDetail-ProductTabs-CompatibleWith Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın