Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Oluşturuldu: Şubat 20, 2018 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Şubat 20, 2018 Bazı durumlarda birçoğumuzun kafasını karıştıran, Dijital Makinelerde AF Sistemi (Otofokus - Auto Focus), hangi durumlarda, hangi AF Sistemi'nin kullanılacağı ve canlı önizleme (Live view) AF ile Vizör AF arasındaki farklar konusunda kaleme aldığım "Dijital Kameralarda AF Sistemi Nasıl Çalışır?" başlıklı detaylı yazımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu yazı, bazı okuyucular için uzun ve belki de başlarda sıkıcı görünebilir. Fakat, yazının ana fikri olan AF Sistemi, AF Alan Modları ve Netleme Noktası seçimleri, kaliteli ve etkileyici fotoğraflar için gerçekten çok önemli bir konu, hatta bence en önemli konu. Saygılar. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Şubat 20, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 20, 2018 gönderildi Yazı harika ; Tekrar tekrar okuyorum. Tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Şubat 20, 2018 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Şubat 20, 2018 gönderildi 18 dakika önce, Recep YAZICI yazdı: Yazı harika ; Tekrar tekrar okuyorum. Tşk. Sizden bunları duymak da harika benim için. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Şubat 20, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 20, 2018 gönderildi @Sebahattin Demir hocam teşekkür ederim. Bir değil birkaç kez okuyup uygulamalarla pekiştirmeye çalışıyorum. Gerçekten önemli bir konu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sadikbasal 12 Şubat 21, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 21, 2018 gönderildi @Sebahattin Demir bey af bence fotoda çok önemli bir konu.videolar ve makaleler ile kendimi geliştirmeye çalışıyorum.bu yazınızıda beğenerek okudum.emeğinize sağlık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın