Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Oluşturuldu: Şubat 25, 2018 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Şubat 25, 2018 Merhabalar, Forumda "Makaleler" kısmında "Fotoğrafçı kategorileri" ile ilgili bir yazı yayınladım az önce. Bu yazıda şimdiye kadar okuduğum, izlediğim fotoğrafçı tiplerini bir araya getirmeye çalıştım. Bunların arasında mutlaka kendinizi de bulacaksınızdır. Ya da bu kategorilere giren birçok adayınız olacaktır Sözü daha fazla uzatmadan yazıyı buradan okuyabilirsiniz. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Şubat 25, 2018 gönderildi Paylaş Şubat 25, 2018 gönderildi Harmanlama Bağımlısı Bu kişi benim Sebahattin bey çok keyifle okuduğum bu yazıda kendimden parça parça çok şey buldum. Doğru tespitleri mihazla harmanladığınız için sizde de blending yönelimi var Elinize, emeğinize sağlık çok hoş bir yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Şubat 26, 2018 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Şubat 26, 2018 gönderildi Teşekkürler @Yasin ÜYEL bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın