Yasin Korkmaz 56 Oluşturuldu: Mart 3, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mart 3, 2018 Arkadaşlar acilen batarya almam lazım Elimde olan batarya gerilimi: EN-EL 14 7.4 V 10030 mAh 7.7 Wh Ben şunu gözüme kestirdim ama mAh değeri az geldi bana 7.4 yerine 7.2 sıkıntısız çalışır mı ? Sadece gerilimi 7.2 ve 8.9 Wh Not: Elimdeki 1 adet batarya ile alacağım bataryayı, batarya grip ile kullanacağım.. Yani ikisini aynı anda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Mart 3, 2018 gönderildi Paylaş Mart 3, 2018 gönderildi Merhaba. Nikon sitesinde 5100 e bakarsanız orjinalinde EN-EL 14 olduğunu ve isteğe bağlı aksesuarlarda EN-EL 14a ifadesininde bulunduğunu görebilirsiniz. Nikon sitesine göre kullanabiliyoruz demekki. Batarya grip ile de sorun çıkaracağını zannetmem. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Mart 3, 2018 gönderildi Paylaş Mart 3, 2018 gönderildi Banada bir adet EN-EL15 lazım ama orjinali ile yan sanayi arasında kararsızım. Orjinali 240 tl, yan sanayi 100-120 tl. Yani yarı yarıya. Birde duracell var onunda ma değeri düşük. Sanırım pahalı da olsa tercihim orjinalinden yana olacak. @Yasin Korkmaz bey sizede tavsiyem orjinal alın. Çünkü yan sanayi ilk başlarda olmasa bile kısa sürede performansını kaybedecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mart 3, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mart 3, 2018 gönderildi Ben kararımı Duracell lion pil den yana kullandım @ÖNER BÜYÜKYILDIZ Duracell her zaman iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Mart 3, 2018 gönderildi Paylaş Mart 3, 2018 gönderildi (düzenlendi) Şimdi, Yasin Korkmaz yazdı: Ben kararımı Duracell lion pil den yana kullandım @ÖNER BÜYÜKYILDIZ Duracell her zaman iyidir Hayırlı olsun @Yasin Korkmaz bey. Duracell’den bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Youtube’de karşılaştırma videosu izlemiştim, biraz daha çabuk bitiyor sadece. Orjinal batarya 800-900 fotoğraf çekiyorsa duracell 600-700 çekiyor. Ama aradaki fiyat farkına değer tabi. Güzel günlerde kullanın. Işığınız bol olsun. Mart 3, 2018 - ÖNER BÜYÜKYILDIZ tarafından düzenlendi edit 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mart 3, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mart 3, 2018 gönderildi Teşekkür ederim @ÖNER BÜYÜKYILDIZ bey Tabii ki orijinali ile bir olamaz ama fiyat farkı büyük Onun için ben de Duracell tercih ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın