İçeriğe git

Batarya

Yasin Korkmaz

Recommended Posts

Arkadaşlar acilen batarya almam lazım

Elimde olan batarya gerilimi:

EN-EL 14

7.4 V

10030 mAh

7.7 Wh

Ben şunu gözüme kestirdim ama mAh değeri az geldi bana

7.4 yerine 7.2 sıkıntısız çalışır mı ?

Sadece gerilimi 7.2 ve 8.9 Wh

Not: Elimdeki 1 adet batarya ile alacağım bataryayı, batarya grip ile kullanacağım..

Yani ikisini aynı anda.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba. Nikon sitesinde 5100 e bakarsanız orjinalinde EN-EL 14 olduğunu ve isteğe bağlı aksesuarlarda EN-EL 14a ifadesininde bulunduğunu görebilirsiniz. Nikon sitesine göre kullanabiliyoruz demekki. Batarya grip ile de sorun çıkaracağını zannetmem.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Banada bir adet EN-EL15 lazım ama orjinali ile yan sanayi arasında kararsızım. Orjinali 240 tl, yan sanayi 100-120 tl. Yani yarı yarıya. Birde duracell var onunda ma değeri düşük.

Sanırım pahalı da olsa tercihim orjinalinden yana olacak. @Yasin Korkmaz bey sizede tavsiyem orjinal alın. Çünkü yan sanayi ilk başlarda olmasa bile kısa sürede performansını kaybedecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, Yasin Korkmaz yazdı:

Ben kararımı Duracell lion pil den yana kullandım @ÖNER BÜYÜKYILDIZ

Duracell her zaman iyidir

Hayırlı olsun @Yasin Korkmaz bey.

Duracell’den bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Youtube’de karşılaştırma videosu izlemiştim, biraz daha çabuk bitiyor sadece. Orjinal batarya 800-900 fotoğraf çekiyorsa duracell 600-700 çekiyor. Ama aradaki fiyat farkına değer tabi.

Güzel günlerde kullanın. Işığınız bol olsun.

- ÖNER BÜYÜKYILDIZ tarafından düzenlendi
edit
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ederim @ÖNER BÜYÜKYILDIZ bey

Tabii ki orijinali ile bir olamaz ama fiyat farkı büyük Onun için ben de Duracell tercih ettim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.