İçeriğe git

Nikon d3200 yari deklansor sorunu

Onur Bostan

Recommended Posts

Nikon d3200 makinem var 15 yaşındayım daha yeniyim ne kadar 2 senedir kullansam da fotoğraf makinem çok iyi çalışıyordu çok memnundum komşuya verdik bana geldiğinde odaklama sıkıntısı yaşadım hala da devam ediyor zaten af modunda çekiyorum lens 18-55 deklansoru yari yaptığımda kirmizi ışık yanıp bi ses geliyor ya o olmuyor ama bazen oluyor ben de anlamadım nasıl düzelir sizce

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

. Livewiev yaptığınızda da odaklama yapmıyor mu? Odaklamaya çalışıyor da mı odaklayamıyor? Odakladığınız nokta ile ilgili bir problem de olabilir. Düz duvar gibi. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Af motoru lens içinde zaten, yarım deklanşör de lens fokus yapıyor mu eğer yapıyorsa fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz.

Yapamıyorsa makinenin stabil olup olmadığını çalıştığından emin olduğunuz başka lens ile deneyin. Lensinizi de başka bir gövde de test edin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Onur Bostan kardeşim, aynı sorun makinem düştüğü için başıma gelmişti

Makineyi yada lensi çıkart salla ses var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.