Ersoy Ezer 1 Oluşturuldu: Mart 16, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mart 16, 2018 Merhaba, Anladığım kadarıyla WMU uygulaması akıllı cihaza fotoğrafları en fazla 640x480 yani 1mb gibi bir çözünürlükle aktarıyor. Ve bana göre bu değer oldukça düşük kalıyor. Aktarmak istediğim dosyaları nasıl daha yüksek bir çözünürlük değeri ile kamera'dan telefon'a aktarabilirim? Acaba benmi ayarları doğru yapamıyorum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mart 16, 2018 gönderildi Paylaş Mart 16, 2018 gönderildi Tek tek yükleme yaparsanız size soruyor. Orijinal boyut isterseniz ne ise onu download ediyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ezer 1 Mart 16, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mart 16, 2018 gönderildi Cevabınız için çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ezer 1 Mart 16, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mart 16, 2018 gönderildi Dediğinizi uygulayıp öğrenmiş oldum. Çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mart 17, 2018 gönderildi Paylaş Mart 17, 2018 gönderildi 11 saat önce, Ersoy Ezer yazdı: Dediğinizi uygulayıp öğrenmiş oldum. Çok teşekkür ederim. rica ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın