seçkin akşehir 0 Oluşturuldu: Mart 17, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mart 17, 2018 ARKADAŞLAR ÇOK SIK KULLANMAMAKLA BİRLİKTE BİR ADET MAKRO LENS VE FİLTRE ALMAK İSTİYORUM. FİLTRE KONUSUNDA ND VE POLARIZE FİLTELER ARASINDA KALDIM. DAHA FAZLA RENK DOYGUNLUĞU VE CANLI RENKLERİ (MASMAVİ DENİZ VE BULUT GİBİ) HANGİ TÜR FİLTRE SAĞLAR. ÖNEREBİLECEĞİNİZ MARKALAR HANGILERİ OLUR. BİRDE UYGUN MAKRO LENS ÖNERİNİZ VARMI. MAKİNEM NİKON D 7200 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mart 17, 2018 gönderildi Paylaş Mart 17, 2018 gönderildi Daha fazla renk doygunluğu için polarize filtre iyi bir seçim olacaktır. Ancak kullanması biraz emek ister. Fotoraflara da biraz sarımtırak renk verir. Ps Te düzeltilir ama. Macro fotoğrafçılık için şunu al diyemem ancak ben tamron 90mm 2. Jenerasyon olanı kullanıyorum ve çok memnunum. Neyinden memnunum dersek portre fotoğrafı çektiğimde çok hoşuma gidiyor. Macro çekemedim yani beceremedim, biraz sabır işi ve bende yok ?. Ama renkleri doygun, alan derinliği güzel, keskin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mart 17, 2018 gönderildi Paylaş Mart 17, 2018 gönderildi Örnek olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mart 20, 2018 gönderildi Paylaş Mart 20, 2018 gönderildi @seçkin akşehir bey, maddiyat yeterli ise B&W Pro Circular Polarizer Lenste tamron öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Demircioğlu 18 Mart 21, 2018 gönderildi Paylaş Mart 21, 2018 gönderildi Bence kullanmak istediğiniz alana göre odak uzaklığını belirleyin, yaklaşabileceğiniz bir nesnede ucuzdan pahalıya doğru bir sıralama yaparak 40mmden başlarsınız ancak uzaktan makro çekmeniz gereken pörti pöcek kelebek içinse daha uzun odak gerekir. Nikon 60mm 2.8 objektif hem makrolarda, hemde açısından dolayı portrelerinizde sıklıkla tercih edilebilir. Paranız varsa pro cpl filtreler alabilirsiniz, yoksa da benim gibi marumi falan alırsınız sonuçları gayet tatminkar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın