İçeriğe git

Nikon d750 ayarları hakkında

Asım Günaydın

Recommended Posts

Merhaba Öncelikle forumdaki arkadaşlara ..Benim d750 nin video ayarları hakkında pratik bir çekim tavsiyesine ihtiyacım  var.gece orta ışıklı  bir halı sahada hangi ayarlarla en iyi çekimi yapabiliriz?(mevcut lens seçenekleri 50 mm,24-70 MM ,24-120 MM ..) 

Birde dışarıdan yukleyebildigimız hazır ayarları nerden ulaşabilirim. .Şimdiden teşekkür 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba hoşgeldiniz ;

Bahsettiğiniz konular hakkında öyle kesin net bilgi verilmez verilmeside yanlış olur. Kullandığınız makina video modu otomatik olarak ve manuel olarak'da olanaklar sağlıyor sizlere. Gece ışıklı ortamda dediğiniz yerde kendinizin karar vereceği durum dikkat etmeniz gereken orta değerde fazla iso ile yüklenmeden bir kayıt almanız ancak söylediğiniz gibi DSLR öyle uzun uzun devamlı bir çekim yapacak makinalar değildir bilmiyorum bir maçı tamamen çekmek isterseniz yapmayın makinaya biraz yazık olur. 

Söylediğiniz dışardan ayar kısmını anlamadım ne demek istediğinizi ? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.