İçeriğe git

Stüdyo çekimi için fotoğraf makinesi

Recommended Posts

Merhabalar stüdyo ürün çekimi için nikon marka fotoğraf makinesi almaya karar verdim bütçem 2500-3000tl civarı ilk sorum şu bu fiyat aralığında önerebileceğiz bir model varmı ikinci sorum yine bu bütçe aralığında ikinci el önerebileceğiniz bir model varmı cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yeni stüdyo mu kuruyor sunuz? önceden bir makine var mıydı? varsa nedir? elinizde nikon uyumlu lensler mevcut mu yoksa bu bütçeye lens de dahil mi? ve son soru nikon almaya nasıl neye göre karar verdiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, neehot yazdı:

yeni stüdyo mu kuruyor sunuz? önceden bir makine var mıydı? varsa nedir? elinizde nikon uyumlu lensler mevcut mu yoksa bu bütçeye lens de dahil mi? ve son soru nikon almaya nasıl neye göre karar verdiniz?

Ürün çekim stüdyosu kurmak istiyoruz kendi bünyemizde daha önce ufak bir makinemiz vardı fakat canlı mankenlerle ürünlerimizi çekmeye karar verdik bu fiyata lens dahil olursa nasıl olur olmazsa nasıl olur lensimiz yok 

Son olarak yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum iki marka arasında seçim yapmak zor benim açımdan ama nikon'un daha fazla sağlamcı olduğunu gördüm bide stüdyo çekimi için uygun olduğunu o yüzden siz değerli kullanıcılarından tavsiye almak istedim 

Teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.