Yusuf41 0 Oluşturuldu: Nisan 9, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 9, 2018 Arkadaslar merhaba D3200 makinamda deklanşöre bastigimda seri sekilde ayna acilip kapaniyor ve cekim hatasi veriyor ve ayna yarim kaliyor sanirim..cekilen fotograf cok kotu karanlik ve yarim sekilde gozukuyor ekranda, bazende tam cikmasina ragmen sadece siyahlık gozukuyor..deklansore bastigim anda tirrtt seklinde ses yapıyor ve dotografi cekmiyor acil yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar..4-5 yil garantili ve kaskolu cihaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 10, 2018 gönderildi Paylaş Nisan 10, 2018 gönderildi Söyledikleriniz yazılımsal bir ayar ve özellikten kaynaklı durmuyor. Teknik bir problem mevcut sizin dediğiniz gibi ayna takılıyor kalıyor olabilir veya perdeler. Bir kezde gözünüzle kendiniz emin olun takıldığına lensi çıkararak çekim yapıp ayna ve perdelere bir bakın. ve sonrasında söylediğiniz gibi garantisi varsa götürmenizdir servise. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf41 0 Nisan 10, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 10, 2018 gönderildi Bugün tamamen degisti makina.."HATA: Deklanşöre tekrar basin" yazmaya basladi perde acilip kapanmaya basladi ama cekilen fotograf simaiyah gozukuyor yani fotografa dair bisey gozukmuyor ama ekranda da hata sirekli duruyordu yani ve ekrana geçiş yapmiyordu makina..media markt tan almistim goturdum oraya ilgilenen arkadasta ilk defa karsilastim dedi..sigorta ve kaskoyu uzatmistim onarim icin gonderdim bugun..bakalim sonic olarak nr dicekler neden kaynakliymis cok merak ettim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın