İçeriğe git

Sigma 35mm f/1.4

Recommended Posts

Nikon d7200 kullanıyorum nikonun 50mm 1.4d lensini kullanıyorum ama sigma 35mm 1.4’ün geniş açı ve çok keskin bir lens olduğunu duydum almayı düşünüyorum ama yinede tereddüt içerisindeyim:) ayrıca fotoğraf işinede yeni başladım denebilir o açıdan 35mm kullanan arkadaşlar var ise düşüncelerini merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

Sigma 35mm f/1.4 DG HSM ART ise bahsettiğiniz, Nikon D850 kameram ile kullanıyorum bu lensi.

Bana 35mm yeniden sevdiren gerçekten çok başarılı bir lens. Müthiş keskin, kapalı alanlarda harikalar yaratıyor.

Biraz ağır ve büyük gelebilir size, özellikle diğer 35mm alternatiflere göre.

Bu yazımda bu lens ile çektiğim birkaç örnek fotoğraf görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nikonun 35mm 1.4 olanını almayı düşünmüştüm ilk başta ama fiyat olarak pahalı hemde bu işten para kazanmayan sadece hobi amaçlı uğraşan birisi olarak o kadar para vermeyi doğru bulmadım tercihimi sigmadan yana kullanmak istedim sizin yorumunuzdan sonra almayı artık kesin düşünüyorum teşekkür ederim..

- Mert_sevencan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.