Alper GÜLERSÖNMEZ 1 Oluşturuldu: Nisan 23, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 23, 2018 Merhabalar, Yeni yeni fırsat bulup öğrenmeye çalıştığım bu harika Dünya'nın içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Daha önce çektiğim fotoğrafları bilgisayarıma atıp baktığımda sağ alt köşesinde makina adı, diyafram, enstantane bilgilerini görebiliyordum. Acemice bir hareket olacak belki ama bunları çektiğim ortamlara göre benzer özellikleriyle kaydetmek istedim. Ama bilmediğim bir ayarını değiştirmiş olabilirim. Bir süredir bu ayarları fotoğraflarımın üzerinde göremiyorum. Ayrıca Bursa da ikamet etmekteyim. Daha iyi öğrenmek adına tavsiye edeceğiniz kurs yada başka bir tavsiyeleriniz olur mu? D3400 18*140 vr makinem. Konu ile ilgili yardımlarınızı arz ederim. Mutlu günler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlperErdem 0 Kasım 21, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2018 gönderildi Dostum ilkönce merhabalar bende açıkcası 3 ay önce başladım.Fotografcılık harika bir dünya ucu bucagı yok.,,Bende çok acemiyim daha .İso-Diyafram,Enstantene konusunda olabildiğince videolar izleyebilirsin.Fotograf ışık ile alakalı oldugu için buna hakim olmanın tek yolu iso-enstantene-diyafram üçüsünü iyi kavramaktır.Benim tavsiyem ilk başta teorik bilgilere hakim olmalısın devamında makinenin M yani manuel moduyla olabildiince çok fotograf çekmendir.Fotograf cektikce kadraj bilginde gelişecektir.İnşallah fotografcılıkta daha iyileriye gideriz.Pes etmemeliyiz Sevgiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın