Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Oluşturuldu: Mayıs 1, 2018 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 1, 2018 Herkese selamlar, Bellek kartı seçimi, uygun kullanımı ve saklanması konusunda, sizin de görüş ve deneyimlerinizi merak ettiğim bir makale yayınladım. Saygılar. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayri karaarslan 2 Mayıs 2, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 2, 2018 gönderildi Sayın Sebahattin Bey, Yazınızı zevkle okudum,ancak teşekkür etmek için buton göremedim veya bulamadım. Teşekkür butonunuz yok mu? Saygılarımla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 2, 2018 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Mayıs 2, 2018 gönderildi 1 saat önce, hayri karaarslan yazdı: Sayın Sebahattin Bey, Yazınızı zevkle okudum,ancak teşekkür etmek için buton göremedim veya bulamadım. Teşekkür butonunuz yok mu? Saygılarımla @hayri karaarslan bey, Buradan teşekkür etmişsiniz ya bu yeterli. Her yazının altında (üst yeşil ok, alt kırmızı ok) beğen / beğenme butonu var. Ama teşekkür butonu koyulmamış ne yazık ki Aynı işlemi blogumda ilgili yazının "Yorumlar" kısmında da yapabilirsiniz İlgileriniz için ben teşekkür ederim asıl. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın