İçeriğe git

Garanti sorunu

Yusuf41

Recommended Posts

Iyi gunler arkadaslar D3200 makinaya sahibim ve makinam fotograf cekmemeye basladi deklansore bastigim anda "hata yeniden deklansore basin diye uyari verdi ve sadece siyah ekran oldu ben makinami 10 nisanda kaskodan servise gonderdim 2015 yilindq almistim garantisini uzatmistim..ama hala geri donus yapilmadi media marktan gorustugum arkadasta cihaz pert e cikabilir ama parayi isteme dedi yeni cihaz iste dedi sizce ne yapmaliyim basina gelen oldumu boyle problemler 1 hafta icinde araycaklar acil yardimci olirsaniz sevinirim

- Yusuf41 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2015 yilinda 1800 tl idi govde + 18-105 lens..suan sadece govde 1800 tl para iadesinde tamamini yapmazlar demisti calisan arkdasim o yuzden sen cihazi iste demisti..suan beklemedeyim arasinlar duruma gore bakicam artik

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.