turab27 0 Oluşturuldu: Mayıs 5, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 5, 2018 (düzenlendi) Merhaba Elimde D3300 Gövde, 18-55 lens var, Abim Çerçeveci ve ahşaptan çeşitli şeyler yapıyor. Fotoğraf makinesini de bu ürünlerin, nispeten kaliteli görüntülerini almak için aldık. İsmek "Fotoğraf Çekimi" adlı ilk kur kursunada gittim, az çok fotoğraf makinesi kullanımı ile ilgili bir fikir edindim sayılır. İstediğim görüntüleri almak epey zor. Çekmeye çalışırkenki bazı fotoğrafları yükledim. Bu ürünleri nasıl daha iyi çekebilirim, yüzey yansımaları olmada daha net görüntü nasıl elde ederim.(Bu arada aşağıdaki görüntülerin avize olduğunu söyleyebiliriz) İyi günler Mayıs 5, 2018 - turab27 tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Mayıs 6, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 6, 2018 gönderildi Bu video size yardımcı olabilir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turab27 0 Mayıs 6, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 6, 2018 gönderildi Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın