İçeriğe git

istanbul gezi

sadikbasal

Recommended Posts

merhaba arkadaşlar,

16.05.2018 çarşamba günü istanbul avrupa yakasında bir fotoğraf gezisine çıkmayı düşünüyorum.rota aşağıdaki fotoğrafta mevcuttur.Daha önce hiç gitmediğim yerler.katılmak isteyen fotoğraf ve gezi sevdalılarını beklerim.sabah 05:00 pendikten aracımla çıkış yapacağım.

gezi.thumb.jpg.89515453082596de77d614fe9ed7b992.jpg

- sadikbasal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet bilindik yerler gidileceğine yaptığınız seçim mantıklı umarım güzel yerler bulursunuz 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@ÖNER BÜYÜKYILDIZ bey atatürk arboretumu ve belgrad ormanına gittim.diğer yerlere de yarın gideceğim.fena sayılmaz güzel kareler buldum sayılır

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhabalar rotanız gerçekten çok güzel, insanlar genelde Tarihi yarımada ve taksimde dolaşıyor ben dahil. Ancak ilk zamanlarda çok keyif verirken zaman içinde aynı yerler kendini tekrar ettiği için sıkılıyor insan. O yüzden bu tarz farklı rotalar önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.