sadikbasal 12 Oluşturuldu: Mayıs 12, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 12, 2018 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar, 16.05.2018 çarşamba günü istanbul avrupa yakasında bir fotoğraf gezisine çıkmayı düşünüyorum.rota aşağıdaki fotoğrafta mevcuttur.Daha önce hiç gitmediğim yerler.katılmak isteyen fotoğraf ve gezi sevdalılarını beklerim.sabah 05:00 pendikten aracımla çıkış yapacağım. Mayıs 12, 2018 - sadikbasal tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 15, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 15, 2018 gönderildi Evet bilindik yerler gidileceğine yaptığınız seçim mantıklı umarım güzel yerler bulursunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Mayıs 17, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 17, 2018 gönderildi @sadikbasal bey, planladığınız geziyi yaptınız mı? Güzel kareler yakaladınız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sadikbasal 12 Mayıs 18, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 18, 2018 gönderildi @ÖNER BÜYÜKYILDIZ bey atatürk arboretumu ve belgrad ormanına gittim.diğer yerlere de yarın gideceğim.fena sayılmaz güzel kareler buldum sayılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eski Nikoncu 0 Mayıs 20, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 20, 2018 gönderildi Merhabalar rotanız gerçekten çok güzel, insanlar genelde Tarihi yarımada ve taksimde dolaşıyor ben dahil. Ancak ilk zamanlarda çok keyif verirken zaman içinde aynı yerler kendini tekrar ettiği için sıkılıyor insan. O yüzden bu tarz farklı rotalar önemli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın