İçeriğe git

Nikon d3300 yardım

Göksel İleri

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar sayfaya yeni katıldım konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın. Nikon D3300 Fotoğraf makinam var mezuniyet törenimde fotoğraflar çektim birkaçı göründü birkaçı görünmedi büyük ihtimalle bilgisayarda açılır diye umursamadım fakat eve gelip bilgisayara attığımda orada da açılmadığını gördüm. Fotoğrafları RAW formatında çekmemişim JPEG normal'de çekmişim onlara baktım. sorun neden kaynaklanmış olabilir ya da fotoğraflar kurtarılabilir mi? yardım ederseniz sevinirim. Bu arada fotoğrafların boyutları da görünüyor fakat resim görüntülenemiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Göksel İleri bence sorunuzu çok uzatarak yazmışsınız

Ben anladığım kadarı ile cevap vereyim

O görüntülenmeyen resimleri mümkünse telefonunuz ile bilgisayar ekranını çekip buraya koyunuz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...
On 13.05.2018 at 11:12, Yasin Korkmaz yazdı:

@Göksel İleri bence sorunuzu çok uzatarak yazmışsınız

Ben anladığım kadarı ile cevap vereyim

O görüntülenmeyen resimleri mümkünse telefonunuz ile bilgisayar ekranını çekip buraya koyunuz

Denedim de yükleme başarısız dedi. Kusura bakmayın sınav haftasına girdik pek giremedim buraya.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Göksel İleri Başarılar dilerim..

Fakat benim anlatmak istediğim: hatanın görselini buraya yükleyiniz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aynı hata bende var. Hatanın görseline ihtiyaç yok. Makinanın ekranında “dosya görüntülenemiyor” yazıyor fotoğrafı çektikten sonra. Aynı durum pc’de açtığımızda da mevcut. Bence sorun hafıza kartı ama henüz daha iyi bir hafıza kartı alamadım. O yüzden net bir cevap veremiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@kimdibuvolkan hafıza kartındanda olabilir emin değilim

Daha önce başıma hiç gelmedi, onun için görsel istedim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

@Göksel İleri bey,

Uygun bir vaktinizde şu yazıma bir göz atabilirsiniz.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Göksel İleri Sorunun hafıza kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum size önerim hafıza kartına format atıp denemeniz sorun devam ederse yazma hızı yüksek olan bi kart ile deneyin büyük ihtimalle sorun çözülecektir 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.