Göksel İleri 0 Oluşturuldu: Mayıs 12, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 12, 2018 Merhaba arkadaşlar sayfaya yeni katıldım konuyu yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın. Nikon D3300 Fotoğraf makinam var mezuniyet törenimde fotoğraflar çektim birkaçı göründü birkaçı görünmedi büyük ihtimalle bilgisayarda açılır diye umursamadım fakat eve gelip bilgisayara attığımda orada da açılmadığını gördüm. Fotoğrafları RAW formatında çekmemişim JPEG normal'de çekmişim onlara baktım. sorun neden kaynaklanmış olabilir ya da fotoğraflar kurtarılabilir mi? yardım ederseniz sevinirim. Bu arada fotoğrafların boyutları da görünüyor fakat resim görüntülenemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mayıs 13, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 13, 2018 gönderildi @Göksel İleri bence sorunuzu çok uzatarak yazmışsınız Ben anladığım kadarı ile cevap vereyim O görüntülenmeyen resimleri mümkünse telefonunuz ile bilgisayar ekranını çekip buraya koyunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel İleri 0 Mayıs 26, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 26, 2018 gönderildi On 13.05.2018 at 11:12, Yasin Korkmaz yazdı: @Göksel İleri bence sorunuzu çok uzatarak yazmışsınız Ben anladığım kadarı ile cevap vereyim O görüntülenmeyen resimleri mümkünse telefonunuz ile bilgisayar ekranını çekip buraya koyunuz Denedim de yükleme başarısız dedi. Kusura bakmayın sınav haftasına girdik pek giremedim buraya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mayıs 26, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 26, 2018 gönderildi @Göksel İleri Başarılar dilerim.. Fakat benim anlatmak istediğim: hatanın görselini buraya yükleyiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kimdibuvolkan 0 Mayıs 26, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 26, 2018 gönderildi Aynı hata bende var. Hatanın görseline ihtiyaç yok. Makinanın ekranında “dosya görüntülenemiyor” yazıyor fotoğrafı çektikten sonra. Aynı durum pc’de açtığımızda da mevcut. Bence sorun hafıza kartı ama henüz daha iyi bir hafıza kartı alamadım. O yüzden net bir cevap veremiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mayıs 27, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 27, 2018 gönderildi @kimdibuvolkan hafıza kartındanda olabilir emin değilim Daha önce başıma hiç gelmedi, onun için görsel istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 27, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 27, 2018 gönderildi @Göksel İleri bey, Uygun bir vaktinizde şu yazıma bir göz atabilirsiniz. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Mayıs 30, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 30, 2018 gönderildi @Göksel İleri Sorunun hafıza kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum size önerim hafıza kartına format atıp denemeniz sorun devam ederse yazma hızı yüksek olan bi kart ile deneyin büyük ihtimalle sorun çözülecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın