Emre 0 Oluşturuldu: Ocak 5, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 5, 2012 Surekli af C modunda vizorde odaklama kutucuklarini goremiyorum diger modlarda S, M odak kutucugu gorunuyor ama surekli AF da gorunmuyor, bunu gidermek icin makineyi fabrika ayarlarina dondurdum (qual ve poz arttirma tusuna basarak) soothing ve custom menuyu resetledim ama sorun devam ediyor sizce neden kaynaklaniyor bu ve nasil duzeltebilirim tesekkurler.edit: AF S priority ayarini release yaptim duzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 5, 2012 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2012 gönderildi Sorununuzu düzenltmıssınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duha ayan 41 Ocak 5, 2012 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2012 gönderildi aramanın gücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Ocak 6, 2012 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2012 gönderildi geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın