Osman ün 0 Oluşturuldu: Mayıs 21, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 21, 2018 Merhaba nikon d5100 e wifi ozelligi eklemek amaciyla wifi ozellikli hafiza karti aldim fakat bir turlu fotograflari aktaramiyorum telefon(ios),bilgisayar(win10),tablet(ios) deniyorum wifi bir goruyor bir gormuyor acaba makinanin bekleme modu gibi bir ayarimi var ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Mayıs 23, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 23, 2018 gönderildi D600 ile Eyefi kullanarak ipad bağlantısı yapıyorum. Nadiren de olsa bağlantı sorunu oluyor. Makinayı ve ipad wifi'ı aç kapa yaparak bağlantı geliyor. Biraz ilkel bir çözüm ama çok sık olmadığı için pek dert etmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mayıs 26, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 26, 2018 gönderildi @Osman ün ben D5100 ile ez share wifi hafıza kartı kullanıyorum.. Android telefonum olduğu için google play'den ez share programını indirdim.. Sende hafızı kartı programını indir ve resim alacağında telefonun wifisini hafıza kartı wifisine bağla, programı aç resimleri al Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed İhsan Zeyveli 0 Mayıs 27, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 27, 2018 gönderildi merhaba aynı sorunu ben de yaşadım ve çözümü şu şekilde buldum bağlantı yapmak istediğiniz zaman ekranın açık olması gerekiyor en azından çektiğiniz fotoğrafları açın ve aralarında git gel yapın bu arada bağlantı kopmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Mayıs 27, 2018 gönderildi Paylaş Mayıs 27, 2018 gönderildi @Muhammed İhsan Zeyveli bağlantının kopmaması için haklısınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın