Levent savaseri 9 Oluşturuldu: Mayıs 29, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 29, 2018 Arkadaşlar merhaba D5300 makinemde canli görüntü sırasında kadraj klavuz çizgileri aktif olmuyor.Menuden ayarlarını yapmıştım , vizörden cekerken çizgiler mevcut fakat canlı görüntüye geçince çizgiler aktif olmuyor ve görünmüyor..Bunun bir çözümü varsa beni aydınlatabilirseniz sevinirim.teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 29, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 29, 2018 gönderildi @Levent savaseri bey, Canlı önizlemeyken (Live view) "i" düğmesine basın buradan ayarlayabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent savaseri 9 Mayıs 29, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 29, 2018 gönderildi @Sebahattin Demir bey yanıtınız için tesekkür ederim .Fakat canlı önizlemede iken o söylediğiniz butona basınca gelen secenekler sadece altta fotografta olanlar ve maalesef klavuz cızgilerini aktif edebileceğim hiçbir bölüm yok..zaten topu topu 6 menuye mudahele etmeme ızın verıyor..Sırası ile, film cerceve boyutu7kalitesi mikrofon beyaz dengesi iso picture control netleme modu af alanı modu pozlama telafisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 29, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 29, 2018 gönderildi @Levent savaseri bey, Haklsınız hata bende, "i" düğmesine değil deklanşörün üzerindeki "info" düğmesine basın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent savaseri 9 Mayıs 29, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 29, 2018 gönderildi Hata olurmu @Sebahattin Demir bey ..insanlık hali..Sayenizde birçok konuda bilgi sahıbi oldum bugune kadar.İnfo düğmesi ile sorunum dediğiniz gibi çözüldü.Çok teşekkür ederim.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın