TanYeri 0 Oluşturuldu: Mayıs 31, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 31, 2018 Arkadaşlar hepinize hayırlı günler.. Benim Nikon d7200 18-140 mm Makinem var. Sürekli 1 - 2 resim çekiyorum dönüyor. Resme bakmak istiyorum açılmıyor. Kapatıyorum 10 saniye sonra ışık kapanıyor bazen de uzun sürüyor. Bu neden olabilir? Hafıza kartında dolayı olabilir mi? Eğer karttan dolayı ise bana hangi karti önerirsiniz ? Ve kaç GB en fazla takabilirim. ? Fotoğrafa yeni başladım ve hobi olarak kullanıyorum. Açıkçası hiçbir bilgimde yok. Makineyi tanımak için çok uğraş vermekteyim. Bulunduğum ilçe de FOTO bilgisi olanda yok maalesef. Şimdiden vereceğiz cevap için teşekkür ediyorum.. Hürmetler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 31, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 31, 2018 gönderildi Şu adımları sırasıyla uygulayın: (Eğer yapmadıysanız) kameranızda kartınızı formatlayın, öyle deneyin. Bu şekilde de olmazsa kameranızı kapatın, kartınızı çıkarın, içinde kart yokken kameranızı açın ve bir süre sonra tekrar kapatın. Aynı sürede yani geç mi kapanıyor gözlemleyin. Normal kapanıyorsa 4. adıma geçin. Kameranız yine geç kapanıyorsa yazılımın güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse yeni sürümü bu sayfadan indirin ve güncelleyin. Güncellemeyi yaptıktan sonra 2. adımı tekrarlayın, problem devam ediyorsa 5. adıma geçin. Kartınızı bilgisayarınıza takın orada kartı okumaya çalışın, içindekileri bilgisayarınıza aktarmaya çalışın. Yavaşlık orada da varsa kartınızı değiştirin. Değiştirmeden önce bu yazıyı mutlaka okuyun. 6. adıma geçin. Kameranızı yetkili bir servise gösterin. Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın