fotografcekimtekniklerii 7 Oluşturuldu: Haziran 1, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 1, 2018 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ue_photography 1 Haziran 1, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2018 gönderildi BOŞ BAŞLIK AÇMA ALLAHIN SEVERSEN.. KİMİN NE İŞİNE YARAR VERDİĞİN BİLGİ. SAYIN ADMİN SİL ŞU BAŞLIKLARI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 1, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 1, 2018 gönderildi 3 saat önce, TR NİKON yazdı: BOŞ BAŞLIK AÇMA ALLAHIN SEVERSEN.. KİMİN NE İŞİNE YARAR VERDİĞİN BİLGİ. SAYIN ADMİN SİL ŞU BAŞLIKLARI Sizin için gereksiz bir bilgi olabilir haklı veya haksız olabilirsiniz ancak benim için daha önemli olan bu Ailede birbirinize daha saygılı daha güzel yazışmalar yapmanızdır. Bu bilgiyere gelince çokta boş başlık degil bir bilgi notu olarak görebilirsniz Fotoğraf Dünyasında bir ufak genel kültür gibi düşünün ve tekrar dediğim gibi lütfen saygımız her zaman tam olsun birbirimize Teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Haziran 2, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 2, 2018 gönderildi @TR NİKON , Lütfen beni yanlış anlamayın; Bence önce siz Nick name'iniz konusunu düşünmelisiniz. "TR NİKON" gibi jenerik isim yerine bizler gibi çekinmeden isminizi ya da jenerik olmayacak bir başka isim verebilirsiniz. Şimdi bana; ben istediğim ismi veririm, buna karışamazsınız diyebilirsiniz, haklısınız da, elbette verebilirsiniz. Ama forum da dahil sanal ortamın yazılı olmayan (bazılarında yazılı bile olan) kuralları gereği buna dikkat edilmesi beklenir. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ue_photography 1 Haziran 2, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 2, 2018 gönderildi (düzenlendi) SEBAHATTİN ABİM SENİ ÇOK SEVERİM VE SAYARIM SEN NASIL İSTERSEN ÖYLE OLSUN. SEN KIZMA. SİZİN SAYENİZDE ÇOK SEYLER ÖĞRENDİM. NİKON MARKASINI SİZ SEVDİRDİNİZ BANA. İSTERSENİZ BENİ SİLİN ENGELLEYİN. ANCAK GEREKSİZ KURU BİLGİ ORTAMA ZARAR VERİYOR BENCE. DESENKİ ÇIK GİT BU SAYFADAN ONUDA YAPARIM. KEMAL BEY BEN TERBİYESİZ BİR KELİME KULLANMADIM. Haziran 2, 2018 - TR NİKON tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Haziran 2, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 2, 2018 gönderildi 2 saat önce, TR NİKON yazdı: SEBAHATTİN ABİM SENİ ÇOK SEVERİM VE SAYARIM SEN NASIL İSTERSEN ÖYLE OLSUN. SEN KIZMA. SİZİN SAYENİZDE ÇOK SEYLER ÖĞRENDİM. NİKON MARKASINI SİZ SEVDİRDİNİZ BANA. İSTERSENİZ BENİ SİLİN ENGELLEYİN. ANCAK GEREKSİZ KURU BİLGİ ORTAMA ZARAR VERİYOR BENCE. DESENKİ ÇIK GİT BU SAYFADAN ONUDA YAPARIM. KEMAL BEY BEN TERBİYESİZ BİR KELİME KULLANMADIM. Olur mu öyle şey, ben nasıl ve neden size bunları diyebilirim. Bakın bana "Sebahattin abi" diye hitap edebiliyorsunuz. Bu çok daha içsel ve samimi geliyor bana, o nedenle ben de size samimi düşüncelerimle yazmıştım, o kadar. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotografcekimtekniklerii 7 Haziran 4, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 4, 2018 gönderildi @Kemal Öztürk Turkoy Öncelikle herkesin günü güzel geçiyordur inşallah Malum sıcaklar geldi bunaltıyor bazen Gelelim tartışma konusuna Uzun yıllardır fotoğraf forumlarında, facebook fotoğraf guruplarındayım. Bu tür paylaşımları çok yaptım, yapanları da gördüm. Ama bu tür bir paylaşımın tartışma konusu olduğuna ilk defa şahit oluyorum. Şaşırdım mı? Aslında şaşırmadım. Yani evet bu tür ''bilgi'' lerin paylaşılmasını istemeyenler olabilir bu çok doğal saygı duyuyurum. Fakattt... Bunu da karşı tarafa söylemenin bir edebi bir adabı olduğunu düşünüyorum Evet olabilir herkes bir şeylere karşı düşüncede olabilir ama bunu '' ne kadar boş adamsın ya. Allah aşkına bu tür herkes tarafından çokta ''bilinmeyen'' sadece detaylara önem veren fotoğraf tutukunlarının takip edeceği şeyleri neden paylaşıyorsun. Git ötede paylaş... Örreetttmenimmm Ali tahtaya bugünkü dersimizle ilgili şeyler değilll geçmişte işlediğimiz bir ders ile ilgili şeyler yazmışşş. Bu tahtayı hemen silelimm.'' gibi değilde; sevgili dostum paylaşımının içeriği nedense benim hoşuma çok gitmedi. Umarım daha güzel daha faydalı bilgileri senden ilerleyen günlerde görürüz.... demek sanki daha mı iyi olurdu diye düşünmüyorum değil Bunu en azından ben kendi adıma söyleyebilirim ki diğer platformlarda bu güne kadar böyle yaptım. Bundan sonrada böyle yapacağım Bu arada o çıkışına hiç kırılmadım,darılmadım onuda söyliyim Olur böyle şeyler. Ama söz bu hafta itibariyle hem fotoğrafçılık dünyası ile ilgili dolu dolu hemde nikon ile ilgili dolu dolu bilgileri elimden geldiği kadar hepimiz için paylaşıyor olacağım Bu konu ile ilgili son sözüm ise uzun yıllardır forumu çok iyi götüren, forumun çizgisini hiç bozmayan admin arkadaşlara. Lütfen böyle devam edin arkadaşlar diyeceğim ama biliyorum ki zaten bu saygı çizgisinin hiçbir zaman bozulmayacağını biliyorum Kemal sen ol, Sebahattin hocam olsun, Ümit hocam olsun, asıl hocaların hocasını göremiyorum ayrıldımı yoksa :/ @Sebahattin Demir @Kemal Öztürk Turkoy @TR NİKON @Ümit Alper TÜMEN 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın