fotografcekimtekniklerii 7 Oluşturuldu: Haziran 4, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 4, 2018 Makinelerin temel ihtiyaçlarından biri hale gelen battery griplerim fiyatları malumunuz. Az önce böyle bir şey gördüm. D7500 için özel üretilen battery grip. Vello diye bir marka. Bir çok arkadaşıma sordum, gayet iş görecek dayanıklılıkta ve performansta olduğundan bahsettiler. Ama nedir ne değildir denemeden bir şey söylemek güç gibi. Fiyatı 40 dolar civarındaymış. Sizin düşünceleriniz nedir ürünle ilgili? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Haziran 4, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 4, 2018 gönderildi @fotografcekimtekniklerii , Nikon D800 kameram ile birlikte kullanmıştım Vello battery grip ünitesini. Sıkıntı yaşamadan yaklaşık 3 yıl kadar kullandım, onunla birlikte kameramı da satana kadar. Fakat D850 kameram için henüz almaya karar vermedim. Çünkü EN-EL15(a) pillerden 2 tane kullanabiliyor, ama ben D5 pili olan EN-EL18a opsiyonlu almak istiyorum BL-5 cover ile, böylece 11 FPS'e çıkmak için. Fakat EN-EL18a pil ve şarj ünitesi neredeyse kamera bedeli kadar Şimdilik beklemedeyim. Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Haziran 7, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 7, 2018 gönderildi Bende yan sanayi kullandim zamanında ve çok işimi gördü hiç bir sıkıntı yaşamadım hayırlı çekimler . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın