Necmi kadırgan 1 Oluşturuldu: Haziran 4, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 4, 2018 Merhaba arkadaşlar.bir hafta önce d810 aldım.öncesinde d700 kullanıyordum.düğün fotoğrafçısıyım.ilk çekimimi yaptım ama sonuçlardan memnun değilim makinada problem olduğunu düşünmüyorum muhtemelen ayarlarını yapamadım.yeşil alanda fotoğraf çekerken ciddi yoğunlukta yeşil yansıyor manuel kullanıyorum WB auto da kullanarak renk müdahalesi yapıyorum.bana Öneriniz nedir.lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 5, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 5, 2018 gönderildi 10 saat önce, Necmi kadırgan yazdı: Yeşil alanda fotoğraf çekerken ciddi yoğunlukta yeşil yansıyor Bu söyleminize örnek fotoğraflar ile açıklama şansınız varmıdır ? yani görsel olarak bizimde görüp ona göre yorum yapabileceğimiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Haziran 6, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2018 gönderildi White balans kapağı alın sorunu çözer yada raw çekin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Haziran 7, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 7, 2018 gönderildi Problemin beyaz ayarıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kaliteli olmayan objektiflerin iç yansımaları bu soruna yol açabilir. Diğer yandan yeşillikler içinde çekilen beyaz bir gelinlik doğal olarak yeşilleri yansıtacağından hafif yeşilimsi görünebilir. Raw fotoğraflarda da aynı yeşil ton görünecektir ama raw'da renk düzeltmesi daha sağlıklı yapılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın