fotografcekimtekniklerii 7 Oluşturuldu: Haziran 8, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 8, 2018 Birgün bizde tasarlarız inşallah Nikon D850'yi tasarlayan ve hayata geçiren ekip... Eiji Eguchi, Ürün pazarlama Müdürü ( Soldan 3'ncü ) Shinya Hara; Ana Mühendis ( Soldan 4'ncü ) Chiaki Mashima; Tasarım geliştirme Uzmanı ( Sol en baştaki ) Yuko Hattori, Tasarım geliştirme Uzmanı ( Sağdan 2'nci ) Kanji Oishi, Tasarım geliştirme Başkan Vekili ( Soldan 2'nci ) AkiraTakashi, Tasarım geliştirme Uzmanı ( Sağ baştaki ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Haziran 10, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2018 gönderildi Biz bu kafayla anca Canon mu nikon mu tartışması yaparız ,adamlarda parayı cuvalla götürür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Haziran 10, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 10, 2018 gönderildi Ben pek inanamadım. D850 veya başka bir makine olsun. Sadece 6 kişiyle tasarlanamaz diye düşünüyorum. Olsa olsa bu kişiler yönetici kadrodur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Haziran 10, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 10, 2018 gönderildi Genellikle nikonrumors.com sitesinden alıntı haberler bunlar. Haberin orijinalini buradan okuyabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın