Levent savaseri 9 Oluşturuldu: Haziran 10, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 10, 2018 Arkadaslar merhaba herkese hayirli kandiller...Bu aksam d5300 cihazim ile evde farkli ayarlarda devamli kurcalaya kurcalaya 10 15 adet cekim yaptim ve ilk defa lcd ekranin isindigini farkettim.ekrani kaldirip arkasina baktigim zaman ekrana denk gelen govdede isinma vardi..kapadim actim 4 5 fotograf daha cektim ve baktim yine isinma basliyor yavas yavas..biraz pinpirikli biri olarak acikcasi tedirgin oldum ve sizlere danisip bilgi almak istedim..Bu olay normalmidir yada bir ariza habercisi olabilirmi sizce..tesekkur ederim. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent savaseri 9 Haziran 11, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 11, 2018 gönderildi Arkadaslar merhaba herkese hayirli kandiller...Bu aksam d5300 cihazim ile evde farkli ayarlarda devamli kurcalaya kurcalaya 10 15 adet cekim yaptim ve ilk defa lcd ekranin isindigini farkettim.ekrani kaldirip arkasina baktigim zaman ekrana denk gelen govdede isinma vardi..kapadim actim 4 5 fotograf daha cektim ve baktim yine isinma basliyor yavas yavas..biraz pinpirikli biri olarak acikcasi tedirgin oldum ve sizlere danisip bilgi almak istedim..Bu olay normalmidir yada bir ariza habercisi olabilirmi sizce..tesekkur ederim. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Birde atladigim bir nokta olmus heyecandan soze anlatirken.ev icinde los isikta cekimleri yapmadan once balkonda gece uzun pozlama ile time lapse denemeleri yapmis ve yaklasik 50 60 fotograf cekip iceri girip devam etmistir..belki de bundan kaynaklidir insallah diye dusunuyorum.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 12, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 12, 2018 gönderildi Çok aşırı bir ısınma söz konusu değilse normal birşeydir makinanın ısınması hatta kendi 2. mesajınızda bunun sebebini açıkladınız makina fotoğraf haricinde video veya bir dijital işlem yaptığı zaman timelapse uzun pozlama gibi haliyle işlemcisi ve buna ek diğer devrelerin ısınması normal karşıyalın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sadikbasal 12 Haziran 12, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 12, 2018 gönderildi konuyla alakalı değil ama lcd ekran gündüz çekimlerinde çok ışık vurduğu için görünmüyor kimi zman.bunun için bir aparat vardı.aynı vizör gibi kaplıyordu, vizörden bakar gibi bakılıyordu ekrana.nette araştırdım ama bulamadım onu nerden bulabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Haziran 12, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 12, 2018 gönderildi (düzenlendi) @sadikbasal bey, Aliexpress'de LCD VİZÖR yada LCD VIEW FINDER diye aratırsanız çıkıyor. Sanırım aradığınız ürün bu. Haziran 12, 2018 - ÖNER BÜYÜKYILDIZ tarafından düzenlendi edit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sadikbasal 12 Haziran 12, 2018 gönderildi Paylaş Haziran 12, 2018 gönderildi @ÖNER BÜYÜKYILDIZ bey, aynen teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın