İçeriğe git

Sabah tepeflaş aldım, akşam yandı!


Berke Adil

Recommended Posts

Öğrenciyim, uygun fiyata bulduğum için bir firmadan uygun fiyatlı manuel bir tepe flaş aldım. Flashı alırken fotoğraf makinem yanımda yoktu deneyemedim. Neyse tıngır mıngır eve geldim derken akşama doğru şu flashı bir deneyeyim dedim... Bir iki poz arıyordum evin içinde ki bir koku geldi. Dışardan geldi sandıysam da camı kapattığımda bile geldi. Sonra birden aklıma geldi ki flaşı bir koklayayım dedim... Kötü kokuyordu  sizin anlayacağınız. Isınmıştı ama makinenin üzerinde ısınacak kadar da durmamıştı alet. Hemen pillerini çıkardım. Soğumasını bekledim soğuduktan sonra pilleri tekrar taktığımda flaş çalışmıyordu.... Ne olmuş olabilir yahu biri yardımcı olabilir mi? Birde kurtarabilme şansım var mı acaba?

- Berke Adil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Söylediğiniz gibi yani flash'ın lambası yandı veya direk devre üzerinde kondansatörler yanmış olabilir yani kaba olarka flash çöp diyebiliriz bilmiyorum hangi marka model aldınız veya para verdiniz değermi yaptırmaya.

 

En iyisi aldığınız yere götürün sıfır ise değişim olması söz konusu ilk kullanımda böyle yaptı ise fabrikasyon bir hata'dır

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.