yeşildeniz 1 Oluşturuldu: Temmuz 1, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 1, 2018 merhabalar. bugün itibarı ile nikon 55 300 vr lens aldım fiyat açısındanda uygun olduğu için. fakat acaba diyorum hep hatamı ettim diye. sizlere danışmak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Temmuz 2, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2018 gönderildi ne konuda hata ettiğinizi düşünüyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Temmuz 2, 2018 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 2, 2018 gönderildi 55-300mm VR, DX yani çarpanlı gövdeler için optik performansı iyi, kompak ve hafif bir objektif. Ama bu lensi alırken aksiyon da çekmek gibi bir niyetiniz varsa bunu unutabilirsiniz, çünkü AF performansı kötü bu lensin, otomatik odaklama hızı çok yavaş çünkü. Eğer 300mm'ye çok ihtiyacınız yoksa bunun yerine 55-200mm VR tercih edilebilirdi. Hem 55-300mm ile aynı optik kalitesine sahip hem de ondan daha ucuz. Eğer zaten 55-200mm VR objektif varsa, ki bu genellikle kit setlerde bulunur, o durumda 55-300mm'ye gerek yoktu. Gelecekte bir tam kare (Full Frame) gövdeye geçme planlarınız yoksa ve aksiyon çekmeyecekseniz sizi fazlasıyla tatmin eder. FF gövdeye geçme planınız varsa FX lenslere şimdiden yatırım yapmak mantıklı olur, bütçe uygunsa elbette. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Temmuz 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 2, 2018 gönderildi doğa manzaraları bide kuşlara biraz daha yakınlaşmak istiyordum. sanırım bu konularda tatmin edicek cevabınıza bakılırsa. cvplar için çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şenol Ustabaş 27 Temmuz 2, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2018 gönderildi (düzenlendi) Selam; Lens hakkında gerekli bilgiler verilmiş.Doğa ve kuşlar ile ilginizden dolayı sizin lensinizi kullananTrakus sitesinde; Levent Özaş isimli beyefendinin fotograflarını incelemenizi tavsiye ederim. Fotografta gözün,ışık bilgisi ve tekniğin kullanılan ekipmandan çok daha önemli olduğu gerçeğinin en iyi örneklerini göreceksiniz. Kolay gelsin. Temmuz 2, 2018 - Şenol Ustabaş tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Temmuz 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 2, 2018 gönderildi internette aramama rağmen lensle çekilmiş pek yerinde fotoğraflara erişememiştim. öneriniz için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Temmuz 3, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 3, 2018 gönderildi şenol bey sitede bahsettiğiniz kişinin resimlerini inceledim ekipman bilgisi verilmemiş fakat bütün resimlerini 55 300 ile çekmiş ise sonuçlar bana göre bi harika. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şenol Ustabaş 27 Temmuz 3, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 3, 2018 gönderildi Selam; Profilde ekipman olarak Nikon D60 18 -55 vr 55-300 vr gözüküyor. Kısaca fotografta; göz-lens- gövde sıralaması esastır.. Işık bilgisi ve fotograf tekniğinizi geliştirin.Gerisi gelecektir. Kolay gelsin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın