Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Aralık 4, 2019 gönderildi Forum Editörü Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 5 dakika önce, sunay yazdı: Bu fotoğrafların Exif bilgilerini paylaşabilir misiniz? Fotoğraflar, kullandığınızı belirttiğiniz gövde ve ekipman kalitesine bakıldığında beklenilen netlikte değiller. İlk fotoğrafta arkaya odaklanmış gibi görünüyor. Seçilen enstantaneler yeterli hızda değil miydi acaba? Veya Elektronik perde ve/veya üçayak kullanmadınız mı? Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sunay 1 Aralık 4, 2019 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 1 dakika önce, Sebahattin Demir yazdı: Bu fotoğrafların Exif bilgilerini paylaşabilir misiniz? Fotoğraflar, kullandığınızı belirttiğiniz gövde ve ekipman kalitesine bakıldığında beklenilen netlikte değiller. İlk fotoğrafta arkaya odaklanmış gibi görünüyor. Seçilen enstantaneler yeterli hızda değil miydi acaba? Veya Elektronik perde ve/veya üçayak kullanmadınız mı? Saygılar. 1/800 , f.7.1 , iso 450 , odak 500mm, kullanılan lens 500mm f4 vr 2 / kullanılan gövde D500 bu fotoğrafta arkaya netleme yok, kuş tamamen net ve kenskindir fakat buraya veya herhangi bir site ve sosyal medya sayfalarına atılan fotoğraflarda kalite düşmektedir . bu fotoğraf aynı zamanda türkiyenin en büyük ornito foto sayfasında da yayınlanmaktadır ve orda düşük kalite fotoğraf kabulü yoktur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sunay 1 Aralık 4, 2019 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 6 dakika önce, Sebahattin Demir yazdı: Bu fotoğrafların Exif bilgilerini paylaşabilir misiniz? Fotoğraflar, kullandığınızı belirttiğiniz gövde ve ekipman kalitesine bakıldığında beklenilen netlikte değiller. İlk fotoğrafta arkaya odaklanmış gibi görünüyor. Seçilen enstantaneler yeterli hızda değil miydi acaba? Veya Elektronik perde ve/veya üçayak kullanmadınız mı? Saygılar. ayrıca kuş fotorafçılında temel nokta kuşun gözü ve baş ksmının net olmasıdır . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Aralık 4, 2019 gönderildi Forum Editörü Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 1 dakika önce, sunay yazdı: ayrıca kuş fotorafçılında temel nokta kuşun gözü ve baş ksmının net olmasıdır . Aynı fikirdeyiz. Paylaştığınız birinci fotoğraf böyle mi sizce? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sunay 1 Aralık 4, 2019 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 12 dakika önce, Sebahattin Demir yazdı: Aynı fikirdeyiz. Paylaştığınız birinci fotoğraf böyle mi sizce? benim yukarıda tek bir fotoğrafım var. oda sadece anadolu sıvacı kuşudur . diğer kare konuyu açan arkadaşın karesidir. lütfen karıştırmayalım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Aralık 4, 2019 gönderildi Forum Editörü Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 1 dakika önce, sunay yazdı: benim yukarıda tek bir fotoğrafım var. oda sadece anadolu sıvacı kuşudur . diğer kare konuyu açan arkadaşın karesidir. lütfen karıştırmayalım . Anlaşıldı. Ben dikkat etmemişim. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sunay 1 Aralık 4, 2019 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi aslında çok anlaşılır farkta fotoğrafın hangi ekipman ile çekldiği belli olmakta tabi :)) benim sahip olduğum ekipmanlar ile bu kadar kötü fotoğraf çekmem demek aynı zamanda ekipmanı üreten mühendisede hakaret olurdu zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Aralık 4, 2019 gönderildi Forum Editörü Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 1 dakika önce, sunay yazdı: aslında çok anlaşılır farkta fotoğrafın hangi ekipman ile çekldiği belli olmakta tabi :)) benim sahip olduğum ekipmanlar ile bu kadar kötü fotoğraf çekmem demek aynı zamanda ekipmanı üreten mühendisede hakaret olurdu zaten Fotoğrafı önce göz (yani fotoğrafçı), sonra lens, sonra kamera çeker. Ornito fotoğrafçılığı, kullanılacak ekipmanın kalitesinin önem kazandığı yegane dallardan birisi. Elinizdeki ekipmanı kötü bir fotoğrafçıya verin bakın neler oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sunay 1 Aralık 4, 2019 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2019 gönderildi 3 dakika önce, Sebahattin Demir yazdı: Fotoğrafı önce göz (yani fotoğrafçı), sonra lens, sonra kamera çeker. Ornito fotoğrafçılığı, kullanılacak ekipmanın kalitesinin önem kazandığı yegane dallardan birisi. Elinizdeki ekipmanı kötü bir fotoğrafçıya verin bakın neler oluyor elimdeki ekipmanı kötü bir fotoğrafçıya verdim ve tövbe ettim :)) bu arada d500 ve 200-500 ile harika işler yapan arif birsen isimli bir arkadaşım var. 200-500 lensi merak eden arkadaşım instagramda onun fotoları inceleyebilir .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın