Maceracı 0 Oluşturuldu: Temmuz 14, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 14, 2018 Herkese selamlar. Bende bitane nikon d5200 var. Üzerinde sigma 18-250 os hsm macro lens mevcut. Makinanın sıkıntısı flaşlı çekimlerde fotoğrafın üst kısmından %15 lik kısmını karartıyor. Farklı lenslerde de denedim. Fotoğrafçıyl görüştüm perde kırık dedi ama orda yapılan kontrolde de bi sıkıntısı olmadığı söylendi. Sıkıntının sebebini bilen abilerim ablalarım kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim i. Şimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Temmuz 14, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Enstantane hızınız nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maceracı 0 Temmuz 14, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Farketmiyo sanırım manuel modda da otomatik ük moda da aynı sorunu yaşıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Temmuz 14, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Exif ile birlikte bir fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? Bir de her lenste de yapıyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maceracı 0 Temmuz 14, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Her lenste yapıyor evet. Tamircinin söylediği lens çok uzun olduğu için 250 mm ye çekşnce flaş lensin üstüne düşüyo ondan yapıyo dedi ama 18 mm deyden de aynı şey oluyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maceracı 0 Temmuz 14, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Ama arızanın sebebini öğrendim perde ile flaş senkron çalışmıyomuş sebbçebi buymuş başınıza gelirse perdenin değişmesi gerekiyomuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Temmuz 14, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Siz başka bir lens denediniz mi yoksa aynı lensin başka açılarını mı denediniz? Flaşlı çekim dediğiniz makinenin kendi flaşı mı yoksa harici flaş mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maceracı 0 Temmuz 14, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Nikonun 18-55 ve 55-200 lenslerini de denedim sonuç aynı. Flaş kendi flaşı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Temmuz 14, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi 9 dakika önce, Ömer ERÇIKTI yazdı: Ama arızanın sebebini öğrendim perde ile flaş senkron çalışmıyomuş sebbçebi buymuş başınıza gelirse perdenin değişmesi gerekiyomuş Geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Maceracı 0 Temmuz 14, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 14, 2018 gönderildi Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın