bedribaki 0 Oluşturuldu: Temmuz 18, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 18, 2018 Merhabalar. Nikon D3200 makinemi dün sorunsuz kullandım. Akşam tekrar açtığımda Hata! Deklanşöre Yeniden Basın uyarısı verdi ve fotoğraf çekmiyor. Başına gelenler bu meseleyi nasıl çözdü ve ne kadar maliyet çıkıyor. Makinenin garantisi yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 18, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 18, 2018 gönderildi Bunun %90 sebebi ayna sıkışması sebebli ile yapar makina siz deklanşöre bastığınızda sıkışan ayna kalkmadığı için o hatayı veriyor. Bilmiyorum eliniz ne kadar yaktın ancak servise götürün veya siz objektifi çıkartın aykanın alt köşelerinden biri sıkıştığını görebilirsiniz bazen daha büyük sorunda olabilir sıkışmadan daha fazla. Bu video'dan kendine yardım alabilirsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bedribaki 0 Temmuz 18, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 18, 2018 gönderildi Enteresan ama birkaç gündür makine hatayi veriyordu. Pilini, hafıza kartını ve objektifi birkaç defa çıkartıp taktım sonuç vermedi. Bugün pili tekrar şarj edip taktım ilk baş yine hata verdi sonra çektim oldu. Şu an çalışıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 18, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 18, 2018 gönderildi Bir saat önce, bedribaki yazdı: Enteresan ama birkaç gündür makine hatayi veriyordu. Pilini, hafıza kartını ve objektifi birkaç defa çıkartıp taktım sonuç vermedi. Bugün pili tekrar şarj edip taktım ilk baş yine hata verdi sonra çektim oldu. Şu an çalışıyor. Bazen ufak bir sarsıntıdan sıkışıp tekrar aynı bir sarsıntı ile kurtulabilir bu durumdan. Geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın