İçeriğe git

Bir nevi tanışma


Recommended Posts

Merhabalar abilerim  ve kardeşlerim. Bu hobiye yeni başladım ve en doğru bilgi alışverişinde bulunmak için sizlerle tanışmak daha doğrusu kendimi tanıtmak istedim. Öncelikle forumun çoğunu dolaştım, bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim çok katkı sağladı. Makinemi 2 gün önce 2. el olarak edindim Nikon D5500 18-55 mm lens kitli. 

Sormak istediğim birkaç konu var sizlere.

Cihaz hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek isterim çünkü D 5500 çok piyasada bulunmayan bir model anladığım kadarıyla pek kullanıcı yorumuyla da karşılaşmadım, bunun sebebi cihazın bir kusurundan ötürü müdür, yoksa pazar şartlarımı?

Ayrıca ben doğa fotoğrafları, şehir fotoğrafları çekmek istiyorum, kullandığım lens doğru ayarlarla güzel sonuçlar verir mi yoksa 55-200 mm ya da 18-200 mm gibi zoom lensler şart mıdır?

Şimdiden cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Mehmet Nuri Kömürcüoğlu hayirli olsun, d5500un pazar durumundan dolayı az bulunduğunu düşünüyorum ancak söz konusu bir d5bin serisi model yükselse de isleyiste pekte farklı durumlar gerektirecek yenilikler olduğunu düşünmüyorum şahsen bende d5300 kullanıyorum. Şehir ve doğa fotoğrafları için lensinizin açısi yeterlidir ayrıca lens arayışına girmeyin ondan bundan duyacağınız sözlere itibar etmeden makinenizi en iyi kullanabilecek şekilde tecrübe kazanmaya bakın. Çok fotoğraf çekin ekipman düşünmeyin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.