ali serkan akarcay 0 Oluşturuldu: Temmuz 27, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 27, 2018 Nikon D5600 cihazını yeni aldım. Wi-fi bağlantısını bir türlü yapamadım. Ayarlardan Wifi seçtiğimde karşıma doğrudan Wi-fi ayarları( ağ ayarları, geçerli ayarlar) çıkıyor. Kılavuzunda etkinleştir - devre dışı bırak seçenekleri var ama ben bir türlü bulamadım. yardımlarınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Nuri Kömürcüoğlu 0 Temmuz 27, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 27, 2018 gönderildi Bende 5500 kullanıyorum, wifi ayarında otomatik olarak wifi ye bağlanmıyor, telefona gerekli programı indirip iki cihazıda aynı wifi üzerine bağlayınca cihazlar birbiriyle iletişime geçiyor. Eğer problem buysa telefona programı indirmek yeterli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Temmuz 28, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2018 gönderildi merhabalar. nikon snapbridge programını indirin bluetooth unuzu açın ve eşleşme gerçekleştirin. wifi ile bağlanıp ayrıca fotoğraf almak isterseniz resimleri indir şeçeneğini tıklayarak makine ile yeniden eşleşin ve hangi fotoyu almak istiyosanız seçip telefona indirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın