Fahrettin budak 0 Oluşturuldu: Temmuz 31, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 31, 2018 merhaba arkadaşlar ürün fotoğrafı çekiyorum paraflashlı resimlerin böyle çıkıyor neden olabilir acaba sonradan böyle bir sorunla karşılaştım bulamıyorum nedenini yardımınız olursa teşekkür ederim şimdiden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Temmuz 31, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 31, 2018 gönderildi Paraflash ve çekim ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin budak 0 Temmuz 31, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 31, 2018 gönderildi paraflash ve çekim ayarlarım normal sürekli çektiğim modlarda birkaç gündür böyle devam ediyor bir anlam veremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Temmuz 31, 2018 gönderildi Paylaş Temmuz 31, 2018 gönderildi Bir de paraflaşsız çekim yapın, makinenın flaşı ile. Makinede iso, beyaz ayarı gibi ayarlar yanlışlık ile değişmiş olabilir. Bazen zeminden kaynaklı da böyle sorunlar yaşamıştım. Çözüm bulduğunuzda paylaşırsanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin budak 0 Temmuz 31, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 31, 2018 gönderildi normal çekimde bir sorun yok enteresan bir durum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 1, 2018 gönderildi Paylaş Ağustos 1, 2018 gönderildi Fotoğraf'da en basit yönden bakacak olursanız Fazla pozlama söz konusu çektiniz ayarlara Flash'ın hızını kaldıracak bir enstantane değeri ve buna eşit diyafram değeri kullanın. exif paylaşın bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın