Mehmet yildirim 0 Oluşturuldu: Ağustos 6, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 6, 2018 d7000 kameram var kamera otomatik netleme yapmiyor kamera yardım edebilecek bir arkadaşımız varsa çok sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Ağustos 7, 2018 gönderildi Paylaş Ağustos 7, 2018 gönderildi Aşağıdaki durumlar veya benzerleri ile sorununuzu açarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz: 1- Makineyi yeni aldınız ve netleme yapmıyor 2- Daha önce yapıyordu ama şimdi yapmıyor. 3- Objektif değiştirdikten sonra yapmamaya başladı 4- Ayarları resetlemek sorunu çözmedi 5- Netleme yapmaya çalışıyor ama yapamıyor 6- vb... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet yildirim 0 Ağustos 7, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 7, 2018 gönderildi Daha önce böyle bir problemim yoktu özellikle iç mekanda ve dışarda netlemeyi doğru yapmıyor ayarları fabrika ayaklarına çevirdim sorunum hala devam ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Ağustos 7, 2018 gönderildi Paylaş Ağustos 7, 2018 gönderildi @Mehmet yildirim Cihaz hiç mi odak yapmıyor yoksa doğru yeri mi netlemiyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet yildirim 0 Ağustos 7, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 7, 2018 gönderildi Doğru yere netleme yapmoyor hocam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Ağustos 7, 2018 gönderildi Paylaş Ağustos 7, 2018 gönderildi (düzenlendi) Biraz uğraştırıcı ama aklıma başka çözüm gelmiyor lens kalibrasyonundan başka Ağustos 7, 2018 - Bavarian.mw tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın