İçeriğe git

Nikon d3100 merak ettiklerim

catastrophe

Recommended Posts

herkese iyi forumlar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım daha önce uzay fotoğrafçılığı yapıyordum amatörce, şu an bu işi biraz daha profesyonelliğe yaklaştırmak istedim. Makinem D3100 ve ben bu makineye sıfır titreme için Kumandalı Deklanşör almak istiyorum. İnternetten marka modeli yazdığımda uzaktan kumandalar çıkıyor fakat bildiğim kadarıyla cihazım wi-fi desteklemiyor. O alacağım kumandalar cihazımda çalışır mı yoksa sadece satıcıların yazdığı yanlışlıklardan mı? İkincisi ben cihazıma wi-fi bağlatabilir miyim bilgisayardan veya telefondan kontrol edebilmek için? Uzay fotoğrafçılığı hakkında gerekli bildiğiniz ekipman varsa ekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nikon MC-DC2 diye araştıtırsanız bu işin en stabil ve iyi olanı kablolu olanıdır. Bu ve başka markalarında böyle ürünleri mevcut. Cihazın dahili Wifi Mevcut değil wifi hafıza kartı ile veri aktarımı veya wifi modül ile işlem yaparsınız. veya USB kablo ile pc 'den ek yazılımlar ile kontrol sağlayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

33 dakika önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı:

Nikon MC-DC2 diye araştıtırsanız bu işin en stabil ve iyi olanı kablolu olanıdır. Bu ve başka markalarında böyle ürünleri mevcut. Cihazın dahili Wifi Mevcut değil wifi hafıza kartı ile veri aktarımı veya wifi modül ile işlem yaparsınız. veya USB kablo ile pc 'den ek yazılımlar ile kontrol sağlayabilirsiniz.

hocam teşekkür ederim bilgi için, bir şey daha soracağım; acaba usb kablo ile pcden ne gibi yazılımlar kullanabilirim bir kaç isim verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Başta nikon'un kendi yazılımı olan Camera Control Pro 2  ve devamı için google'da böyle bir arama yaparsan ( https://www.google.com.tr/search?q=nikon+pc+control+software&oq=nikon+pc+control+s&aqs=chrome.1.69i57j0l4.7845j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ) 

bir çok program var. adobe lightroom 'da çekim ve önizleme gibi özellikleri var. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.