Tevfik Kuveloğlu 0 Oluşturuldu: Ocak 10, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 10, 2012 55 200 almayı düşünüyorum fakat titreşim engelleme özelliği yok bunun ne kadar etkisi olur elle çektiğim fotoğraflarımda bilgilendirirseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Ocak 10, 2012 gönderildi Paylaş Ocak 10, 2012 gönderildi Kullandığınız makina crop çarpanlıysa titreme sorunu canınızı daha çok sıkabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Kuveloğlu 0 Ocak 11, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2012 gönderildi makinem nikon d5000 ama kararsız kaldım işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 11, 2012 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2012 gönderildi VR modelinin avantajı sadece titreşim engelleyici özellik değildir. Bu versiyonda Nikon keskinlik ve kontrastta daha iyi sonuçlar sunmuştur. Yani iki lensin arasındaki fark sadece VR değildir. O mesafede VR olmasa olur mu? Tabii ki olur ama bu sizin sinirlerinizle ilgili bi durum. Benim elim 150 mm de bile (DX crop) titrerken başka bir arkadaşım 250 mm ye kadar hiç tripod kullanmadan çalışabiliyor. İmkanınız varsa VR alın, titreşimde size fayda sağlar, bir iki stop da F değeri tabii ki. Ama VR siz modeliniz varsa belli bir mesafeden sonra tripod kullanmayı alışkanlık edinin, hatta tripod ağır olur, monopod alışkanlığı edinin, hem daha ucuz, hem kolay taşınabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Kuveloğlu 0 Ocak 11, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2012 gönderildi bilgiler için teşekkür ederim biraz daha dişimi sıkıcam ve güzel bir lens alıcam anlaşılan 18-105 olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın