AlperErdem 0 Mart 18, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Mart 18, 2019 gönderildi Herkese kolay gelsin fotografcılık harika nikon ailesine ve sizlere teşekkür ederim fakat bir sorum daha var.Nion d3100 18-55 makinem bazen çekerken tutukluluk yapıyor gibi oluyor.Yani çekim tuşuna basıyorum çekmiyor?Sizce neden olabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent savaseri 9 Mart 19, 2019 gönderildi Paylaş Mart 19, 2019 gönderildi Herkese kolay gelsin fotografcılık harika nikon ailesine ve sizlere teşekkür ederim fakat bir sorum daha var.Nion d3100 18-55 makinem bazen çekerken tutukluluk yapıyor gibi oluyor.Yani çekim tuşuna basıyorum çekmiyor?Sizce neden olabilir?Ustadlar daha iyi yorum yapacaktir. Ama ben de basima gelenlerden edindigim tecrubeye gore nacizane fikrimi paylasayim.Eger af modunda cekim yapiyorsaniz bazen sahnede ki kontrasta vs gore govde netleme yapacak noktayi arar ve bulamaz .Bu durumda da deklansor tusu calismaz.Oyle bir durumda ya makineyi ac kapa yapin ve tekrar deneyin ya da makineyi mesela yere tutarak af yapmasini saglayip tekrar sahnenize donun ve tekrar deneyin.Zaten deklansorun birakmadigi o pozisyonda ceksenizde sizi tatmin eden bir fotograf olmayacaktir.Ama yok ben her sekilde de deklansor bassin isterim derseniz menuden deklansor birak ayarini bulup on duruma getirmeniz lazim.Yine de sorununuz baska turlu ise dedigim gibi ustadlar yardimci olacaklardir.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Kuyucak1 0 Mart 21, 2019 gönderildi Paylaş Mart 21, 2019 gönderildi Bende D3100 e sahibim deneme yapıyorum lakin bir sorunum var flasha bastıgım zaman yandaki yedek ışık çalışıyor büyük flash açılmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlperErdem 0 Mart 29, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Mart 29, 2019 gönderildi (düzenlendi) Değerli arkadaşlar bu arada internette gezinirken bir şehir fotografcısına denk geldim. https://rchr.co/ bu linkten fotografları inceleyebilirsiniz.Bence oldukça iyi hatta çok iyi. Demek istediğim çekimler çok iyi değil mi? Acaba editleme ne şekilde oldu? Lightroom'da mı yapıldı? Fotograflara bakıp fikir yürütecek olursanız harika olur.Koyu mavi ve kırmızı tonlar oldukça iyi olmuş. Mart 29, 2019 - AlperErdem tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın