Süleyman Ergun 0 Oluşturuldu: Ağustos 17, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 17, 2018 Makinayı 2 ay kadar önce aldım. Sorunsuz kullandım. SnapBridge ile cep tel ile eşleştirerek fotolarımı paylaşabiliyordum. Sonra tel num makinayı bulamaz oldu.SnapBridge tel dan kaldırdım yeniden kurmak istedim makinayı görmüyor bile. Bir ara makina ekranında bluetooth işaretini görüyordum şu an onuda görmüyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 17, 2018 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2018 gönderildi Merhaba, Makinanın ayarları nasıl bilmiyorum ama belki yanlışlıkla ayarlarını değiştirmiş olabilirsiniz. Makinayı fabrika ayarlarını getirip tekrar bağlanmayı deneyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ergun 0 Ağustos 31, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 31, 2018 gönderildi Denedim olmadı İstanbul servise gönderdim.Umarım çözülür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Ağustos 31, 2018 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2018 gönderildi merhabalar. nikon d5600 de aynı sorunu yaşadım uzun uğraşlar sonucu çözmüştük. bluetot zaten bağlantı kurmazsa yanıp sönmez. ve snapbridge programını silip tekrardan kurarar telfondan da önceki bağlantıyı unut deyip yediden bağlanarak çözmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ergun 0 Eylül 1, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 1, 2018 gönderildi Bilgi için teşekkürler. Bunu bende denedim bende işe yaramadı servise gönderdim mkinayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın