Kado123456 2 Oluşturuldu: Eylül 2, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 2, 2018 Arkadaşlar burada yeniyim.Yardımınıza ihtiyacım var.Doğa/manzara fotoğrafçılığına başlıycam. Başlangıç için en uygun kamera sizce hangisi.Nikond5300 diyen oldu nikon d3300, d7000 diyen de oldu.Canon'dan da farklı şeyler öneren oldu.Valla kafam çok karıştı.Şöyle işin ehli olanlar ya da bilgi sahibi olanlar bir yardım edin kardeşlerim.İyi günler dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Eylül 2, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi @Kado123456 Fotoğraf makinesi seçim konusunda hoşuna hangisi gidiyorsa onu al derim eline hangisi oturuyorsa hangisinin özelliklerini beğeniyorsan çekeceğin kompozisyona göre de zaten lens alırsın işin içine girince. herşeyden önce fotoğraf makinesini manuel modda kullanmayı bil makine kullanımında bir fikrin olsun derim youtube ta bunu öğreten kaliteli videolar var. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kado123456 2 Eylül 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi @Bavarian.mw @Bavarian.mwYorumun@Bavarian.mwYorumun için teşekkürler.Nikon d5300'ü 18-105mm lensle almayı düşünüyorum.2-3 yıl sonra kendimi geliştirdikten sonra daha üst seviyeye bir kameraya geçerim.İyi akşamlar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sadikbasal 12 Eylül 2, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi dostum acelesi yoksa bu aralar alma derim.Çünkü dolar kurundan uçurmuşlar fiyatları.Gerçek değerleri bu değil.Düşerse dolar fiyatları düşürürlerse al.Hele ki ayrı bir prime lens hayal oldu..Düşerse de fiyatların düşeceğini zannetmiyorum ya bir umut işte:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kado123456 2 Eylül 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi Değerli yorumun için teşekkürler.Evet gerçekten dolar kuru fiyatları uçurmuş fakat uzun bir süre fiyatlar düşmeyebilir ve açıkçası doğa fotoğrafçılığa çok meraklıyım.Bir kaç ay daha beklerim daha sonra alırım ama pek bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Umarım yanılıyorumdur:) @sadikbasal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Eylül 2, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi @Kado123456 benim ilk dslr makinem d3100 dü 2.el almıştım onunla öğrenince makinenin bana yetmediğini gördüm d7000e geçiş yaptım. Sıfır bir cihaz almayı düşünüyorsan hiç düşünme derim piyasada o kadar çok sıfır ayarında 2.el var ki daha 5k shutter yapmadan satılığa koyuyorlar bi hevesle alıyorlar atıyorlar bi kenara 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kado123456 2 Eylül 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi Peki ne yapmalıyım dostum.2.el kamera satan önerebileceğin bir yer var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kado123456 2 Eylül 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi @Kado123456@Bavarian.mw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Eylül 2, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 2, 2018 gönderildi @Kado123456 Sahibinden veya letgoda çok uygun cihazlar var geçen sene sonunda 3600 shutter d7000 body 18-105 vr lensimi 1750 liraya bulup almıştım piyasa uçmuş şuan uzun süre kovalaman lazım uygun bi cihaz bulabilmen için öyle güvenemem diyorsan da sirkeci tarafındaki dükkanlara bakabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kado123456 2 Eylül 3, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 3, 2018 gönderildi Teşekkürler dostum @Kado123456@Bavarian.mw 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin. 2 Eylül 6, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 6, 2018 gönderildi Bende ortalama 1 hafta önce nikon d40x aldım inanın hiç bilgim yok desem yalan söylemiş olmam. Ama internetten bir kaç araştırma ile 52 mm UV ve POLİRİZE filte ve PARASOLEY alarak biraz daha olsun iyi fotoğraflar çekebileceğime inanıyorum. Daha çok yeniyim makinam 2. el bir makina ama tanıdıktan olduğu için şüphe duyarak almadım. Şuanda çektiğim bir kaç fotoğraf ile iyi işler yapacağıma inanıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın DİLSİZOĞLU 2 Eylül 6, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 6, 2018 gönderildi (düzenlendi) Letgo Ankara sayfasında güzel Nikonlar var, bir bak istersen Eylül 6, 2018 - Yalçın DİLSİZOĞLU tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın