ada43 0 Oluşturuldu: Eylül 11, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 11, 2018 arkadaslar merhaba , Dış çekim fotografcılıgı ile ugrasıyorum Tamron 15-30mm f/2.8 Di VC USD geniş acı lens hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olurmusunuz bu konu hakkında bana yada geniş acı için gelin damat cekimlerinde kullanabilecegim baska alternatifleriniz neler şimdiden teşekkür ederim .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Eylül 12, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 12, 2018 gönderildi Şahsen kullanmadım, ama okuduğum inceleme ve yorumlara göre Tokina'nın geniş açı lenslerinin çok başarılı olduğu söyleniyor. Tokina 16-28 f2.8'e de bi göz atın isterseniz. Hatta daha geniş açı olsun derseniz Tokina 11-20 f2.8'de var. Tekrar ediyorum, kullandığım için önermedim ama almak istediğiniz lense alternatif olabilir diye, incelemeniz açısından tavsiye ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun kararınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ada43 0 Eylül 12, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 12, 2018 gönderildi Değerli yorumunuz için cok teşekkür ederim dediğiniz lensi araştıracağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın