hayri karaarslan 2 Oluşturuldu: Eylül 16, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 16, 2018 Tripod tavsiye edilen sitelerde başlık olarak geared(dişli) başlıklar tavsiye ediliyor,geared başlık olarak bakıldığında ;bunların da junior,pro,pro junior vb. gibi farklılıklar gösterdiği yazılı,aralarındaki farklılıkları google.da bulamadım,yardım lütfen,saygılarımla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Eylül 17, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 17, 2018 gönderildi junior,pro,pro junior Gibi kelimeleri tripodun küçüklük büyük anlamında kullanılır farklı bir anlamı olacağını zannetmiyorum Mini küçük boy dediğimiz tripod'lardır. Tripod anladan önce elinizdeki ekipmanında önemi var ne kadar ağırlıklı bir ekipman bağlayacaksınız ne türk ortamlarda kullanacaksınız gibi. Ondan sonra seçim yaparsanız daha iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın